Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

DIN BYGGMESTER I TROMS OG FINNMARK

Kompetansen du trenger til ditt prosjekt

PERSONVERN


Våre brukeres tillit er av største betydning for oss og derfor følger vi en streng personvernpolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker informasjonskapsler, og hvordan vi beskytter brukernes integritet. BRUK AV COOKIES OG ANDRE MÅLEVERKTØY Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre nettsider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være informasjon om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi bruker statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagrer sikkerhetsmessige årsaker bare i tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

FORMELL:

Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det brukes. Beregne og rapportere brukerantall og trafikk. Gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet. Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene. Iblant brukere av tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firmaer for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

SLIK FORHINDRER DU HOS INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan slette informasjonskapsler fra harddisken når som helst, men dette vil føre til at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på harddisken din. Dette resulterer imidlertid i dårligere funksjonalitet på enkelte nettsider, kan hindre tilgang til medlemssider og gjøre deler av innhold og enkelte funksjoner utilgjengelige. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan dette deaktiveres på: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout . For mer informasjon om hvordan du unngår informasjonskapsler, besøk www.allaboutcookies.org.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn